Hoxe quero compartir con vos este delicioso prato, elaborado por uns compañeiros na loita polos dereitos animáis. Fai un tempo decidiron comezar a gravar receitas típicas veganas, para as cales empréganse productos 100% vexetáis e libres de sufrimento animal. Así axudáronnos a moitos a perfeccionar a nosa tortilla sen ovo, a facer hamburguesas suculentas, tamén queixos veganos... Co tempo, foron convertindo moitas receitas ó veganismo para facernos a comida máis divertida e, sobre todo, para facilitar o cambio cara unha dieta libre de sufrimento animal :)
La Dimensión Vegana: Bao Relleno De Carne y Espinaca: El Bao es un bollo chino al vapor, típico de la provincia de Cantón, generalmente relleno de carne o verduras o una combinación de ambas...
Aproveito para decirvos que lle botedes un vistazo ó resto das receitas, son unha pasada!
Bo proveito.
Encarna Llor
No hay comentarios:
Publicar un comentario